19 tammikuuta 2014

Mitä meikkejä meikäläiseltä löytyy?

Teen siis postauksen mun meikeistä. Olisin tehnyt sen jo aikaisemmin, mutta en saanut kuvia koneelle, niin se viivästyi. Aloitetaan... :D

Peitevoiteet:


Siinä useampaa sorttia. Tällä hetkellä käytän tuota Cliniquen-voidetta. Nuo pienimmät putkilot eivät oikein sovi ihonväriini, niin niitä en ole juurikaan käyttänyt.

Huulikiillot:


Minulla on noiden lisäksi vielä yksi hyvin vaalea ja hillitty huulikiilto. Siitä on kuva edellisessä postauksessa. Kuvassa olevista suosikkini on vasemmanpuoleinen. Revlonin huulikiilto (keskellä) on tahmea, mutta pysyy aika hyvin huulilla. Oikeanpuolimmainen huulikiilto on Maybellinen ja tuntuu varsin kivalta huulilla. Väriltään on suhteellisen räikeä, ei ainakaan jää huomaamatta. Lumenen huulikiilto (ei kuvassa) on todella mukavan ja hoitavan tuntuinen huulilla. Ei ollenkaan epämiellyttävä. Väri on todella vaalea (ja ihana), joten se sopii erinoimaisesti arkikäyttöön. ♥

Ripsivärit:


Clinique ^^

^

Lumene ^^





Pienempi putkilo on Cliniquen ja isompi on Lumenen. Molemmat on saatu kaupanpäällisinä jostain. Joskus käytin ahkerasti tuota Cliniquea, mutta vaihdoin sitten Lumeneen. Clinique on varmaan tummanruskea, koska se näyttää niin pehmeän väriseltä. Ripsistä tulee pitkät, aika tuuheat ja erotellut. (käytin ripsiharjaa)  Lopputulos on luonnollisemman näköinen kuin Lumenessa.
¨
Tällä hetkellä käytän enemmän tuota Lumenea. Sen väri on selvä musta. Se tekee ripsista tuuheat ja minulle riittävän pitkät, mutta vaatii kärsivällisyyttä levittämiseen ja ripsiharjalla korjailuun. Ei ole niin helposti vedellä lähtevä kuin Cliniquen, joka on toisaalta ihan hyvä. Ripsivärin laitto- ja siistimisvaiheessa joutuu käyttämään meikinpoistoainetta, että lähtee pois. Suihkussa lähtee pois ripsistä, mutta jää ihoon. Sen saa pois samaisella meikinpoistoaineella tai jos on jotain puhdistuvaahtoa tai muuta vastaavaa. :)


Luomivärit:




Pieni luomiväripaletti on Anytimen ja olen tykännyt siitä. Värit sopivat silmieni väriin, koska ne ovat pääasiallisesti vihreät. Uskoisin, että värit sopivat myös sinisilmäisille ja tuo vaaleanpunainen ruskeille silmille. Tuo toinen paletti on Girl:itistä, eli eivät ole laadultaan kovin hyviä, mutta kyllä niitä silloin tällöin käyttää. Nuo "siivet" mitkä avautuvat sivulta, ovat huulikiiltoja (vasemmalla) ja poskipuna (oikealla).
Poskipunasta tykkään, mutta huulikiiltoja ei oikein saa "irti".


Hiuskimalle:

'

Tämä ei ole varsinaisesti meikki, mutta laitoinpahan sen kuvan nyt tähän postaukseen. Sitä siis laitetaan hiuksiin ja se millä sitä levitetään, muistuttaa ripsiväriharjaa. Se vain on ihan kova.


Kaikki meikit yhdessä lukuunottamatta uusinta huulikiiltoa.


Siveltimet. :)




Siinä oli juttua meikeistä. Millaisen postauksen haluaisit seuraavaksi? 


Pssssst! Muistathan kommentoida ja klikata Toiminnot-kohdasta postauksen alta mielipiteesi postauksesta? ;;)











2 kommenttia:

♥ Thanks for the comment! ♥